Fijnmazige distributie

Als logistieke dienstverlener richten we ons ook op fijnmazige logistiek. Met ons fijnmazig distributienetwerk leveren we overal in Nederland. Dit netwerk zetten we voornamelijk in voor de bevoorrading van horecazaken in de Nederlandse binnensteden, maar ook voor andere stadsdistributieconcepten.


OPLOSSINGEN

Fijnmazig distributienetwerk

Nabuurs richt zich ook op fijnmazige distributie. Met ons fijnmazig distributienetwerk leveren we overal in Nederland. Dit netwerk zetten we voornamelijk in voor de bevoorrading van horecazaken in de Nederlandse binnensteden, maar ook voor andere stadsdistributieconcepten.


Dedicated distributienetwerk

Vanuit onze regionale distributiecentra verzorgen we de horecaleveringen in heel Nederland. Daarnaast beheert Nabuurs ook al jaren een dedicated distributienetwerk voor Zuidoost-Nederland. Zo verzorgen we vanuit Venray en Maastricht de inzet van alle benodigde materialen en chauffeurs.


Warehousing

Ook op het gebied van warehousing biedt Nabuurs diverse mogelijkheden. Van multi-client warehousing tot dedicated en shared-user warehousing. Voor ieder vraagstuk is er een passende warehouse oplossing.


STRUCTUUR

Samenwerking

Als toekomstbestendige partner in logistieke dienstverlening bieden we meerdere oplossingen. Zo is er altijd een oplossing die aansluit bij jou specifieke wensen en behoeften. We werken samen met onze andere business unit zodat we ieder bedrijf in de logistieke keten kunnen helpen om efficiënter en kostenbesparend te opereren.


NETWERK

Onze locaties

Altijd een locatie in de buurt. Bekijk al onze locaties op de kaart.


Wij werken samen met

Duurzaamheid

Nabuurs streeft samenwerking en verduurzaming in de keten na. Eén van de belangrijkste aandachtspunten is de doelstelling om Nederlandse binnensteden in 2025 volledig uitstootvrij te bevoorraden. Onze reis naar een schoner milieu omvat de doelstelling om Nederlandse binnensteden in 2025 volledig uitstootvrij te bevoorraden.


MEER INFO

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van fijnmazige distributie? Je mag ons overal voor bellen. Mailen mag natuurlijk ook altijd. Of laat hieronder je gegevens achter en je hoort binnen 24 uur van ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.