Goederenopslag voor FMCG-distributie

Nabuurs behoort in Nederland tot de marktleiders op het gebied van FMCG-distributie. Via ons landelijk dekkende multi depot distributienetwerk verzorgen we jaarlijks het vervoer van ruim 1 miljoen pallets met FMCG-producten, hoofdzakelijk in de categorie food.

We bevoorraden dagelijks de DC’s van grote supermarktketens zoals Albert Heijn, Jumbo en Superunie-leden. En we leveren ook bij drankenhandels en horeca groothandels zoals Sligro, Hanos, Lekkerland, Makro en Deli XL.


Welke vormen van goederenopslag bieden wij aan?

Afhankelijk van het type goederen, de te verwerken volumes en de gewenste locatie kunnen wij vrijwel altijd een passende vorm van goederenopslag aanbieden:


1. Op een bestaande locatie of in een nieuw magazijn

2. Gedeelde opslag of toegewijde opslag

3. Conventionele of (deels) gemechaniseerde opslag


Wij hebben veel FMCG-producenten in ons klantenbestand. Daardoor moeten producten van verschillende verladers regelmatig naar hetzelfde afleveradres. Met gedeelde goederenopslag kunnen we deze goederenstromen makkelijk combineren.


Goederenopslag uitbesteden aan de beste ketenregisseur

Het is onze missie om de beste weg voor producten te vinden, in termen van kosten, service en duurzaamheid. Dat doen we door zaken op verschillende niveaus slim te combineren.


Hoe weet je welke ketenregisseur het beste bij jou past?


Bij Nabuurs houden we het overzicht over de totale supply chain. Daardoor kunnen we goed beoordelen hoe en waar de inzet van onze mensen, diensten en netwerken toegevoegde waarde kan bieden.


Ontvang een prijs op maat voor jouw opslag

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe optimaliseren wij het opslagsysteem?

Opslag combineren met distributie-oplossingen


Het supermarktkanaal beleveren? Het foodservice-segment bedienen? Horecazaken in stadscentra bevoorraden? Voor de meeste van onze opdrachtgevers zijn onze diensten op het gebied van goederenopslag onderdeel van een integrale oplossing voor stadsdistributie of FMCG-distributie.


Goederenopslag combineren met geïntegreerde co-packing en e-fulfilment


Wij voeren deze activiteiten binnen de supply chain uit. Hierdoor kunnen we efficiënter werken, sneller schakelen en zijn we flexibeler in onze oplossingen.


Innovatieve opslagmethodes combineren.


We zijn continu bezig om goederen-processen te optimaliseren met slimme technieken. Voorbeelden hiervan zijn onze Automatic Layer Picker, de Nabuurs Load Optimizer en de manier waarop we omgaan met double stacked pallets.


Hoe kan jij winst behalen met de optimalisatie van het opslagsysteem?

Er is altijd wel winst te behalen, met name als we het hebben over goederenopslag. Organisaties die hun logistieke keten onder de loep nemen, komen er vaak achter dat er in de goederen-operatie nog veel winst te behalen valt. We helpen je graag die winst te verzilveren. Door doorlooptijden te verkorten, kosten te verlagen, en lever- en voorraadbetrouwbaarheid te verbeteren.


Goederenopslag uitbesteden aan Nabuurs?

Heb je een logistiek vraagstuk, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag met je de mogelijkheden door, zonder daar direct een offerte tegenover te stellen. Na het gesprek bepaal jij of we een match zijn en eventueel kunnen samenwerken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interessante artikelen

Wij werken voor mooie merken