Internationaal transport

Internationaal transport is een essentieel onderdeel van de wereldwijde supply chain. Het zorgt voor de distributie van goederen over korte tot middellange afstanden en vormt vaak de laatste schakel tussen producenten en consumenten.


Heb je specifieke wensen of ben je op zoek naar transport van je goederen naar een andere bestemming? Neem contact met ons op om de transportmogelijkheden op maat te bespreken.


Mogelijkheden internationaal transport

Voor elke transportuitdaging die jij hebt, hebben wij een passende logistieke oplossing. Wij bieden onder andere de volgende internationale transportmogelijkheden aan:  • Geconditioneerd vervoer

  • Algemeen handelstransport

  • Mega/volume transport

  • Projectmatig- en maatwerk transport

  • Speciaal transport

  • Winkeldistributie

  • Forwarding


Heb je vragen over een van de mogelijkheden of onze business units Logistic Concepts en City Logistics? Neem dan gerust contact op.


Bereken jouw route

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geconditioneerd vervoer


Dankzij ons dochterbedrijf Freight Frame zijn we volledig uitgerust voor gekoeld en/of verwarmd vervoer. Onze vloot is geschikt voor thermo-, vries- en drooggoed, zoals voedingsmiddelen, bloemen en planten, en producten uit de chemische en farmaceutische industrie. Wij werken volledig conform de richtlijnen van ISO, HACCP en General Food Law.


Algemeen handelstransport


Dagelijks transport van algemene handelsgoederen binnen Europa is een van onze specialiteiten. Door onze grote volumes kunnen we flexibel en snel vervoeren tegen aantrekkelijke tarieven. Onze cross-docking locaties in Finland en Nederland maken het mogelijk om goederen door te vervoeren vanuit en naar België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Ook voor dedicated transport kun je bij ons terecht.


Mega/volume transport


Onze megatrailers kunnen tot 3 meter hoge volumes van hout, papier en machines vervoeren. Laden en lossen via het dak is mogelijk, waardoor we flexibel opereren en snel kunnen vervoeren tegen aantrekkelijke tarieven.


Projectmatig- en maatwerk transport


Wij hebben ruime ervaring in projectmatig transport, zoals industriële verhuizingen, kassenbouw en automotive. Een kleinschalig team en lokale kantoren in Nederland en Finland zorgen voor heldere communicatie en de mogelijkheid tot het creëren van meerwaarde zoals stipte laad- en lostijden, grote volumes en het organiseren van kranen bij laden en lossen.


Speciaal transport


Ben jij op zoek naar een internationaal transportbedrijf voor speciaal transport binnen Europa of naar de Benelux? Neem contact met ons op om onze transportmogelijkheden op maat te bespreken.


Winkeldistributie


Snelle en efficiënte winkeldistributie is een van onze specialiteiten. Door onze korte looptijden, distributiecentra en flexibele instelling kunnen we jouw winkelleveringen perfect verzorgen. Geconditioneerd vervoer en aanvullende diensten, zoals afstapelen en het verzorgen van retouren, behoren tot de mogelijkheden.


Forwarding


Bij Nabuurs begrijpen we dat betrouwbare logistiek cruciaal is voor jouw bedrijfsvoering. Onze gespecialiseerde vrachtwagentransportdiensten zorgen ervoor dat jouw goederen tijdig en veilig hun bestemming bereiken. Met ons uitgebreide netwerk en ervaren team ben je verzekerd van transparante communicatie en naadloze coördinatie. Vertrouw op onze expertise om jouw transportprocessen te optimaliseren en jouw bedrijf te laten groeien.


Internationaal transport uitbesteden met Nabuurs?

Benieuwd naar de internationale transport mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag met je de mogelijkheden door, zonder daar direct een offerte tegenover te stellen. Na het gesprek bepaal jij of we een match zijn en eventueel kunnen samenwerken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interessante artikelen

Wij werken voor mooie merken