Fijnmazige logistiek

Dagelijks verzorgt Nabuurs de last-mile delivery vanuit regionale distributiecentra naar de horeca. Zo leggen producten de laatste meters tot de eindgebruiker af. Nabuurs is dé specialist in het beleveren van horecazaken in de Nederlandse binnensteden.


OPLOSSINGEN

Central warehouse Hedel

Nabuurs beschikt over een fijnmazig distributienetwerk met landelijke dekking. Met een centraal gelegen warehouse in Hedel. Hierdoor kunnen we volumes in Hedel combineren en crossdocken op de regionale DC’s in de nabije omgeving van de eindbestemming.


City Hubs

Nabuurs heeft op strategische posities in Nederland City Hubs. Deze zijn voorraadhoudend en voorzien in de last-mile distributie naar horecazaken in Nederlandse binnensteden. Producten van verschillende klanten bundelen we bij elkaar en leveren we in slimme, gecombineerde ritten naar horecazaken in de binnensteden.


STRUCTUUR

Samenwerking

Als toekomstbestendige partner in logistieke dienstverlening bieden we meerdere logistieke oplossingen. Samen vinden we altijd een oplossing die perfect past bij jouw uitdaging. We werken samen met onze andere business unit zodat we ieder bedrijf in de logistieke keten kunnen helpen om efficiënter en kostenbesparend te opereren.


NETWERK

Onze locaties

Altijd een locatie in de buurt. Bekijk al onze locaties op de kaart.


Wij werken samen met

Zero emission

Duurzaamheid

De koers van Nabuurs is duurzame logistiek. Nabuurs initieert, stimuleert en faciliteert onderlinge samenwerking in de keten. Het doel? Samen verduurzamen. Denk aan investeren in alternatieve brandstoffen of het verduurzamen van onze warehouses en processen. Hiermee dragen we bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, het reduceren van voorraden en het verlagen van de filedruk in Nederland.


Naar nul uitstoot in 2039
Innovatieve en duurzaam gecertificeerde nieuwbouwprojecten
CO2-dashboard: sleutel tot transparantie en monitoring
De wereld vergroenen met meer bomen

MEER INFO

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van fijnmazige logistiek? Je mag ons overal voor bellen. Mailen mag natuurlijk ook altijd. Of laat hieronder je gegevens achter en je hoort binnen 24 uur van ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.