Central warehouse Hedel

Nabuurs heeft locaties verspreid door heel Nederland. In Hedel bevindt zich het central warehouse en kantoor van City Logistics. Het volumenetwerk van Nabuurs is volledig dekkend. Centraal aangestuurd vanuit Hedel met lokale kennis en expertise van diverse lokale wet- en regelgeving.


OPLOSSINGEN

Distributie

Vanuit ons central warehouse in Hedel verzorgen we voor verschillende klanten de distributie naar City Hubs. De City Hubs bevinden zich op strategische locaties in heel Nederland. Vanuit deze City Hubs vinden FMCG-producten hun weg naar horecazaken in de Nederlandse binnensteden, ook wel last-mile distributie. Hiermee biedt Nabuurs een duurzaam en kostenefficiënt alternatief voor bevoorrading via de groothandel of via eigen distributiecentra.


Warehousing

Het centraal gelegen warehouse in Hedel biedt diverse opslagmogelijkheden. Zo is er multi-client warehousing, waarbij meerdere klanten een volledig beheerd magazijn delen. Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing en wil je volledig ontzorgd worden? Dan biedt onze klantspecifieke warehouse oplossing de uitkomst. Je krijgt je eigen deel in het warehouse, waarin we ons puur en alleen richten op jouw producten. Tot slot biedt ons shared-user warehouse concept synergie van product en eindklant. Dagelijks combineren we goederen die naar dezelfde afleveradressen gaan in distributie.


VOORDELEN

Combinatie volumes


  • Lagere operationele kosten (door hogere dichtheid distributienetwerk, delen van vaste kosten etc.)

  • Zero emissie naar de binnenstad

  • Landelijk dekkend distributienetwerk

  • Volumes van meerdere klanten combineren

  • Verbeterde leefbaarheid van de Nederlandse binnensteden


STRUCTUUR

Samenwerking

Als toekomstbestendige partner in logistieke dienstverlening bieden we meerdere warehousing oplossingen. Zo vinden we altijd een opslaglocatie die past bij jouw specifieke product. We werken samen met onze andere business unit zodat we ieder bedrijf in de logistieke keten kunnen helpen om efficiënter en kostenbesparend te opereren.


NETWERK

Onze locaties

Altijd een opslaglocatie in de buurt. Bekijk al onze locaties op de kaart.


Wij werken samen met

Zero emission

Duurzaamheid

De koers van Nabuurs is duurzame logistiek. Nabuurs initieert, stimuleert en faciliteert onderlinge samenwerking in de keten. Het doel? Samen verduurzamen. Denk aan investeren in alternatieve brandstoffen of het verduurzamen van onze warehouses en processen. Hiermee dragen we bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, het reduceren van voorraden en het verlagen van de filedruk in Nederland.


Naar nul uitstoot in 2039
Innovatieve en duurzaam gecertificeerde nieuwbouwprojecten
CO2-dashboard: sleutel tot transparantie en monitoring
De wereld vergroenen met meer bomen

MEER INFO

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen vanuit ons centraal gelegen warehouse in Hedel? Je mag ons overal voor bellen. Mailen mag natuurlijk ook altijd. Of laat hieronder je gegevens achter en je hoort binnen 24 uur van ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.