Multi-client logistics

Je bedrijf laten groeien, flexibeler zijn en dichter bij je klanten komen. Dat kan door te kiezen voor multi-client logistics, waarbij klanten elkaar versterken en profiteren.


LOGISTIEK

Nabuurs zorgt voor een naadloze coördinatie van inkomende en uitgaande logistiek en goederen Dit doen we door alle activiteiten onder één dak te integreren. Zo verzorgen we distributie, goederenopslag, transport, co-packing en douaneactiviteiten voor onze FMCG, Retail en Horeca klanten. Dit doen we door integrale logistieke oplossingen te ontwikkelen waarbij klanten elkaar kunnen versterken.


WAREHOUSING

Veel FMCG-producten van verschillende fabrikanten moeten regelmatig naar hetzelfde adres. Dankzij ons shared-user warehouse concept kunnen we deze goederenstromen makkelijk combineren. Dit concept biedt onze klanten flexibiliteit, schaalvoordelen en kostenbesparing. Bovendien houden we ons continu bezig met het optimaliseren van onze warehouseprocessen door middel van slimme technieken. Denk aan onze Load Optimizer en de manier waarop we omgaan met double stacked pallets.


DISTRIBUTIE

From factory to market, met ons landelijk dekkende netwerk. Voor de meeste van onze klanten zijn onze diensten op het gebied van warehousing onderdeel van een integrale oplossing voor FMCG-distributie of stadsdistributie. Dagelijks rijden er vanuit onze warehouses Full Truck Loads naar de retail en horeca distributiecentra.


STRUCTUUR

Samenwerking

Als toekomstbestendige partner in logistieke dienstverlening bieden we naast multi-client logistics meerdere logistieke oplossingen. Zo vinden we samen altijd een oplossing die aansluit bij jou specifieke vraagstuk. We werken samen met onze andere business unit zodat we ieder bedrijf in de logistieke keten kunnen helpen om efficiënter en kostenbesparend te opereren.


NETWERK

Onze locaties

Altijd een multi-client locatie in de buurt. Bekijk al onze locaties op de kaart.


Wij werken samen met

Zero Emission

Duurzaamheid

De koers van Nabuurs is duurzame logistiek. Nabuurs initieert, stimuleert en faciliteert onderlinge samenwerking in de keten. Het doel? Samen verduurzamen. Denk aan investeren in alternatieve brandstoffen of het verduurzamen van onze warehouses en processen. Hiermee dragen we bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, het reduceren van voorraden en het verlagen van de filedruk in Nederland.


Naar nul uitstoot in 2039
Innovatieve en duurzaam gecertificeerde nieuwbouwprojecten
CO2-dashboard: sleutel tot transparantie en monitoring
De wereld vergroenen met meer bomen

MEER INFO

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van multi-client logistics? Je mag ons overal voor bellen. Mailen mag natuurlijk ook altijd. Of laat hieronder je gegevens achter en je hoort binnen 24 uur van ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.