Factory logistics

De FMCG-industrie is een dynamische sector. FMCG-producten kenmerken zich door hun korte houdbaarheid en de frequente vraag van de consument. Effectieve fabriekslogistiek is een gamechanger in het garanderen van een naadloze goederenstroom. Het is een strategische spil in de FMCG-industrie. Zo vinden producten de juiste weg van fabriek tot eindgebruiker.


VOORRAADBEHEER

Efficiënt voorraadbeheer is de kern van fabriekslogistiek. Dit omvat het ontvangst van grondstoffen, de opslag van deze grondstoffen en tijdige levering aan de fabriek.


GECOÖRDINEERDE GOEDERENSTROOM

Naadloze coördinatie van inkomende en uitgaande logistiek, zodat elk onderdeel op het juiste moment op de juiste plaats aankomt. Dit vraagt om een strakke planning en de implementatie van geavanceerde volg- en monitoringsystemen om vertragingen en verstoringen te beperken.


DISTRIBUTIE

Het uiteindelijke doel van fabriekslogistiek is ervoor zorgen dat de productie ononderbroken doorgaat. Cruciaal hierbij zijn het tijdig en volledig aanleveren van grondstoffen en het afhalen van het gereed product, essentiële factoren voor de efficiëntie van de fabriek.


STRUCTUUR

Samenwerking

Als toekomstbestendige partner in logistieke dienstverlening bieden we meerdere oplossingen. Zo is er altijd een oplossing die aansluit bij jou specifieke wensen en behoeften. We werken samen met onze andere business unit zodat we ieder bedrijf in de logistieke keten kunnen helpen om efficiënter en kostenbesparend te opereren.


NETWERK

Onze locaties

Altijd een factory logistics locatie in de buurt. Bekijk al onze locaties op de kaart.


Wij werken samen met

Zero Emission

Duurzaamheid

De koers van Nabuurs is duurzame logistiek. Nabuurs initieert, stimuleert en faciliteert onderlinge samenwerking in de keten. Het doel? Samen verduurzamen. Denk aan investeren in alternatieve brandstoffen of het verduurzamen van onze warehouses en processen. Hiermee dragen we bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, het reduceren van voorraden en het verlagen van de filedruk in Nederland.


Naar nul uitstoot in 2039
Innovatieve en duurzaam gecertificeerde nieuwbouwprojecten
CO2-dashboard: sleutel tot transparantie en monitoring
De wereld vergroenen met meer bomen

MEER INFO

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van fabriekslogistiek? Je mag ons overal voor bellen. Mailen mag natuurlijk ook altijd. Of laat hieronder je gegevens achter en je hoort binnen 24 uur van ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.