Nabuurs breidt dienstverlening bij Sligro uit

Gepubliceerd: 01 november 2019
Bijgewerkt: 28 november 2023

Inhoudsopgave

Abrex Logistics en Nabuurs zijn tot overeenstemming gekomen om de activiteiten voor Sligro Food Group in Heerlen (voorheen Heineken Groothandel Heerlen) over te nemen. Nabuurs neemt per 01-01-2020 zowel de medewerkers als de vrachtauto’s over, zodat de werkgelegenheid behouden blijft.


De integratie van Sligro en Heineken Groothandel heeft tot gevolg dat de huidige Heineken operatie in Heerlen op termijn stopt. Dit logistieke pakket wordt samengevoegd met een deel van de activiteiten uit Venray en ondergebracht in een nieuw pand te Maastricht. Deze vestiging aan de Habitatsingel, vlakbij de A2, krijgt Zuid-Limburg als verzorgingsgebied en zorgt voor ruim 100 arbeidsplaatsen in de regio. Het distributiecentrum wordt vlak voor de kerst opgeleverd en zal naar verwachting medio maart 2020 volledig operationeel zijn.


Het werk in Zuid-Limburg is voor Nabuurs een aanvulling op de bestaande Sligro werkzaamheden in het gebied Roermond, Nijmegen, Eindhoven en Veghel.


Chauffeur worden bij Nabuurs?


Heb jij interesse om voor ons aan de slag te gaan als distributiechauffeur? Bekijk dan hier onze actuele vacatures. Wil je weten hoe je een chauffeur kunt worden? Lees dan dit blogartikel.Gerelateerde artikelen

14 mei 2024

Hoe technologie duurzaamheid in de logistieke sector drijft

Lees meer
2 mei 2024

De inzet van data bij procesoptimalisatie en efficiëntie

Lees meer
17 april 2024

Welke vorm van warehousing kies jij?

Lees meer