Elise de Bruijne

Mijn naam is Elise de Bruijne en ik ben sinds 2023 actief bij Nabuurs Supply Chain Solutions in de functie van Marketing & Communication Specialist. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het versterken van ons merk en onze visie, zowel in de offline als online omgeving. Ik ontwikkel marketingstrategieën voor de gehele Nabuurs groep en leg daarbij een bijzondere focus op employer branding en het versterken van onze bedrijfscultuur.


Bij Nabuurs zijn we toegewijd aan het bieden van geoptimaliseerde logistieke oplossingen met een constante focus op de ideale balans tussen kosten, service, duurzaamheid en veiligheid. Onze gespecialiseerde kennis strekt zich uit tot de supply chain management voor sectoren zoals Food, Personal Care, Retail en Horeca.


Als je wilt ontdekken hoe we jouw supply chain efficiënter en effectiever kunnen maken, nodigen we je uit om contact op te nemen met Nabuurs. Wij beschikken over de vereiste kennis en middelen om een significante impact te maken. Kies voor de afslag naar Nabuurs.


10 juni 2024

Een efficiënte samenwerking tussen mens en machine

Lees meer
14 mei 2024

Hoe technologie duurzaamheid in de logistieke sector drijft

Lees meer
2 mei 2024

De inzet van data bij procesoptimalisatie en efficiëntie

Lees meer
17 april 2024

Welke vorm van warehousing kies jij?

Lees meer