Learning@Nabuurs: nieuwe skills opdoen en jezelf ontwikkelen

Gepubliceerd: 16 oktober 2018
Bijgewerkt: 28 november 2023

Inhoudsopgave

Nabuurs biedt haar medewerkers een digitale leeromgeving, waarin zij zelfstandig allerlei trainingen kunnen volgen. Deze leeromgeving heet Learning@Nabuurs.


Hierop staan onder meer trainingen die medewerkers specifiek nodig hebben voor hun functie, zoals de verplichte nascholing Code 95 voor vrachtwagenchauffeurs. Daarnaast bieden we ook allerlei trainingen waarmee medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen. Met het oog op carrière, of gewoon omdat ze het leuk vinden!


Voorbeelden van trainingen


We bieden trainingen aan op de meest uiteenlopende gebieden. We noemden de nascholing Code 95 al, maar denk bijvoorbeeld ook aan ‘Speak Business English’, ‘Excel’ of ‘LinkedIn voor professionals’. Elke maand komen er weer nieuwe trainingen bij.


Gratis voor medewerkers, certificaat bij succesvolle afronding


Alle trainingen op Learning@Nabuurs zijn voor onze medewerkers gratis te volgen. Hiervoor hoeft er alleen ingelogd te worden op Mijn Nabuurs. Wanneer een training succesvol is afgerond, dan ontvangt de deelnemer van de training een persoonlijk certificaat als bewijs daarvan!


Investeren in mensen


Binnen de logistieke dienstverlening behoort Nabuurs tot de top van Nederland. We beseffen dat onze medewerkers hier een cruciale rol in spelen. Willen we voorop blijven lopen, dan is een van de belangrijkste speerpunten dat we onze mensen continu opleiden en blijven ontwikkelen.


Talent aantrekken en behouden


Wat ons betreft is het heel simpel. Willen wij de talenten uit onze branche aantrekken en behouden? Dan moeten we niet alleen een goed salaris bieden, maar ook investeren in de work-life balance van mensen en iedereen de mogelijkheid geven om zich professioneel en persoonlijk door te ontwikkelen. Met Learning@Nabuurs bieden we een methode aan om dit op een moderne manier te kunnen doen. Heel laagdrempelig, waar en wanneer onze medewerkers maar willen.


Ook werken bij Nabuurs?


Zoek je een baan binnen de logistiek? Dan moet je zeker eens met Nabuurs praten. Want bij ons krijg je namelijk de tijd en ruimte voor wat echt belangrijk is. Bovendien hebben we regelmatig vacatures openstaan voor vrachtwagenchauffeurs en teamleiders, maar bijvoorbeeld ook voor op kantoor en in de garage. Bekijk hier al onze huidige vacatures. Wil je weten hoe je een vrachtwagenchauffeur kunt worden? Lees dan dit artikel.


Gerelateerde artikelen

14 mei 2024

Hoe technologie duurzaamheid in de logistieke sector drijft

Lees meer
2 mei 2024

De inzet van data bij procesoptimalisatie en efficiëntie

Lees meer
17 april 2024

Welke vorm van warehousing kies jij?

Lees meer