Transport

Transport vindt op verschillende momenten in de logistieke keten plaats. Bijvoorbeeld bij de aanvoer van grondstoffen, maar ook bij het verzenden van het eindproduct naar de consument. Nabuurs is er bij iedere stap.


OPLOSSINGEN

Aanvoer grondstoffen of halffabricaten

Transport begint al aan het begin van de supply chain, namelijk bij de aanvoer van grondstoffen of halffabricaten. Zonder grondstoffen immers geen eindproduct. Als ketenregisseur van industrieterrein tot stadscentrum kan Nabuurs hier al een rol in spelen. Zo kunnen we grondstoffen aanleveren en eindproducten ophalen. Zo rijden we altijd van en naar de fabriek met volle vrachten.


Transport binnen de supply chain

Wij werken continue aan een optimale integrale logistieke keten met onze slimme oplossingen. Het logistieke proces, van fabriek tot eindgebruiker, bestaat uit meerdere stappen. Binnen de logistieke keten vinden dan ook meerdere transportbewegingen plaats. Denk bijvoorbeeld aan transport binnen het magazijn.


FMCG-distributie

Via ons landelijk dekkende multidepot distributienetwerk verzorgt Nabuurs het vervoer van ruim 1 miljoen pallets met FMCG-producten, voornamelijk in de categorie food. Zo bevoorraden onze trucks dagelijks het supermarktkanaal en het foodservice-segment.


Horeca distributie

Naast dit FMCG-netwerk hebben we ook een landelijk RDC-netwerk voor stadsdistributie. Nabuurs is dé specialist in het beleveren van horecazaken in de Nederlandse binnensteden. We bieden een duurzaam en kostenefficiënt alternatief voor bevoorrading via de groothandel of via eigen distributiecentra.


Internationaal transport

Wil je jouw producten naar het buitenland exporteren? Door de samenwerking met dochterorganisatie Freight Frame behoort dit ook tot de mogelijkheden. Freight Frame faciliteert transport tussen de Benelux en Finland, maar ook van en naar overig Scandinavië (Noorwegen, Zweden, Denemarken) en de Baltische Staten (Estland, Letland, Litouwen).


STRUCTUUR

Samenwerking

Als toekomstbestendige partner in logistieke dienstverlening bieden we naast deze transportoplossingen nog meer logistieke oplossingen. Samenwerking en integratie zijn onmisbaar om het logistieke proces soepel te laten verlopen. Dit doen we door informatie uit te wisselen met leveranciers, door administratieve processen steeds efficiënter te maken en door systemen en data te verbinden. We werken samen met onze andere business unit zodat we ieder bedrijf in de logistieke keten kunnen helpen om efficiënter en kostenbesparend te opereren.


NETWERK

Onze locaties

Altijd een transportlocatie in de buurt. Bekijk al onze locaties op de kaart.


Wij werken samen met

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Nabuurs zet zich in voor een duurzame supply chain. Samen verduurzamen is het doel. Zo ook op het gebied van transport, waar we alternatieve brandstoffen gebruiken en elektrische vrachtwagens inzetten om horecazaken in binnensteden te bevoorraden.


Naar nul uitstoot in 2039
Innovatieve en duurzaam gecertificeerde nieuwbouwprojecten
CO2-dashboard: sleutel tot transparantie en monitoring
De wereld vergroenen met meer bomen

MEER INFO

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van transport? Je mag ons overal voor bellen. Mailen mag natuurlijk ook altijd. Of laat hieronder je gegevens achter en je hoort binnen 24 uur van ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.